Org wat kite pun nk try wat. Dah try wat jadi comel & naik kembang. Tp sy mtk maaf la mmg tekak sy x leh terima sbb manis yg amat2. Sekali ni je la wat & dh tau dh rasenye mcm mane. Sy follow resepi ni. Pd yg nk try tu try la ye... Tp nk tanye lps masak mmg die akan berlubang ke dlmnya?
♡BISKUT SUSU♡
▪1 paket tpg jagung 400gm
▪1/2 tin susu pkt mns 500gm
▪1/2 sd teh soda bikarbonat
▪1/2 tin susu pkt mns 500gm
▪1/2 sd teh soda bikarbonat
▪Satukan semua bhn2 & gaul sebati hingga jd doh. Doh x terlalu lembut & keras. Cukup sampai blh digentel
▪Buh pewarna & gaul rata. Bulat2kan & buh dlm paper cup. Jgn bulatkan bsr sgt sbb nanti die akan kembang. Biar sampai setengah paper cup tu je
▪Bkr pd suhu 170°c selama 10-15 mnt bergantung pd oven masing2. Sy guna api bwh je
▪Buh pewarna & gaul rata. Bulat2kan & buh dlm paper cup. Jgn bulatkan bsr sgt sbb nanti die akan kembang. Biar sampai setengah paper cup tu je
▪Bkr pd suhu 170°c selama 10-15 mnt bergantung pd oven masing2. Sy guna api bwh je
0 Response to "BISKUT SUSU viral guna 3 bahan jer"
Posting Komentar